Βρέθηκε το σταυρός και το κινητό του Mad Clip 18 μέρες μετά το μοιραίο δυστύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής T-live μέσα στα συντρίμια του ζωτικού χώρου της καμπίνας της Porsche που οδηγούσε ο Mad Clip βρέθηκε ο σταυρός αξίας 30.00 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο.

Νωρίτερα έγινε αυτοψία στη μάντρα στη Γλυφάδα που βρίσκεται το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο τράπερ τη μοιραία νύχτα. Στο σημείο βρίσκεται ο Παναγιώτης Μαδιάς, τεχνικός σύμβουλος που έχει οριστεί από την οικογένεια του αδικοχαμένου μουσικού, αλλά και άνθρωποι της τροχαίας.

Ο κ. Μαδιάς μίλησε στην εκπομπή του Alpha και επιβεβαίωσε ότι βρέθηκε ο σταυρός μεγάλης αξίας και το κινητό τηλέφωνο του Mad Clip. Παράλληλα βρέθηκαν και κάποια άλλα κοσμήματα μικρότερης αξίας.

«Ο σταυρός και το κινητό βρέθηκαν βαθιά μέσα στα συντρίμμια του ζωτικού χώρου της καμπίνας. Ήταν συντρίμμια με σίδερα και πλαστικά θραύσματα, τα οποία δεν ήταν ανιχνεύσιμα από την πρώτη στιγμή. Βρήκαμε δύο σταυρούς μικρότερης σημασίας κι ένας πιο μεγάλος σταυρός, ο ζητούμενος. Βρέθηκε και το κινητό και μίλησα με τον πατέρα του αμέσως για να τα παραλάβει», ήταν τα λόγια του.

Θυμίζουμε ότι η οικογένεια του τράπερ και συγκεκριμένα ο Παππούς του είχε σχολιάσει το γεγονός ότι αρχικά δεν είχε βρεθεί ο σταυρός του.