Το ατύχημα με το καρτ που έπεσε πάνω στον 6χρονο στην Πάτρα έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, ενώ το παιδί παραμένει διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών. 

Θυμίζουμε ότι ο σοβαρός τραυματισμός του 6χρονου συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής, όταν έπεσε πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα στην οδό Μαιζώνος ένα όχημα καρτ. Το παιδί καταπλακώθηκε από ένα όχημα, το οποίο εκτοξεύτηκε από την πίστα, χτύπησε στα κάγκελα και μετά σε μία κολώνα.

Διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας και εκεί κρίθηκε απαραίτητη η διασωλήνωσή του και η μεταφορά του στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Αυτόπτης μάρτυρας στους αγώνες ήταν και ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος εξήγησε το πρωί της Δευτέρας στο Happy Day τι ακριβώς συνέβη.

«Είναι μια γιορτή της Πάτρας με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, είναι ένα event που πραγματοποιείται εδώ και 13 χρόνια. Τα μέτρα ασφαλείας λειτούργησαν, γιατί είδα ένα καρτ να μένει στον δρόμο. Είδα δύο καρτ να συγκρούονται το ένα με το άλλο, το ένα να φεύγει στα κιγκλιδώματα αλλά τα κιγκλιδώματα το κράτησαν μέσα στον δρόμο» είπε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Φραγκολιάς.