Η Αλίκη Κατσαβού μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» και τον Κωνσταντίνο Αρκά για τη ζωή της με τον γιο της Φοίβο, τη σχέση με τις κόρες του Κώστα Βουτσά και τη «διαμάχη» για τα περιουσιακά στοιχεία.

«Το καλοκαίρι μου φέτος ήταν όμορφο, όπως είναι πάντα με ένα παιδί», τόνισε αρχικά η Αλίκη Κατσαβού και προσθέτει «υπάρχουν μέρες που είμαι πολύ κουρασμένη και υπάρχουν και πολλές μέρες γελαστές με τον Φοίβο. Με φωνάζει Αλίκη, όπως το έλεγε ο Κώστας».

«Είναι καλά η Μάρθα Καραγιάννη, χαμογελαστή και γλυκιά», είπε ερωτηθείσα η Αλίκη Κατσαβού για την υγεία της νονάς του Φοίβου. Σχετικά με το αν έχει επαφές με την οικογένεια του Κώστα Βουτσά, η Αλίκη τόνισε: «Μιλάμε από καιρού εις καιρόν με τις κόρες του Κώστα Βουτσά, ειδικά με την Σάντρα».

«Πριν πεθάνει ο Κώστας ήξερα ότι θα γίνει μια συζήτηση για την περιουσία του. Είπαμε μεταξύ μας ότι θα κάνουμε αυτό που είναι νομικά σωστό», λέει η Αλίκη Κατσαβού.

«Μεγαλώνω ένα μικρό παιδί, δεν μπορώ να έχω ούτε κοινωνική ζωή, ούτε συντρόφους», σημείωσε η Αλίκη, ενώ για τη συμμετοχή της στα Διλήμματα είπε: «Με στεναχώρησαν τα αρνητικά σχόλια».