Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διασυλλογικός αγώνας μικρών κατηγοριών που διοργάνωσε ο σύλλογος του Π.Ο. Πατρών στην πίστα Καρτμάνια στα Βραχναίικα Πατρών. Σύμφωνα με ανακοίνωσή του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών.

«Μεγάλη εμφάνιση έκανε ο Αλέξανδρος Πολυδερόπουλος στην κατηγορία Παίδων αφού από τον δεύτερο κιόλας γύρο αποσπάστηκε από το κυρίως γκρουπ και κέρδισε την πρώτη θέση με μεγάλη άνεση. 

Στην ίδια κατηγορία ο Γιώργος Αραγιάννης τερμάτισε 2ος, Χριστόφορος Μπακόπουλος 4ος , Αναστάσιος Σταθόπουλος 6ος, Άγγελος Τσασερλής 7ος και Σπύρος Βώρος. 

Στην κατηγορία Παμπαίδων Φραίμης Κωνσταντίνος 5ος, Καρακίτσος Άγγελος 11ος και Ταξιάρχης Λουκόπουλος 12ος .

Στις Κορασίδες η Άρτεμις Γιακουμέλου τερμάτισε 4η και η Έλενα Κουτσούκου 5η. 

Στην κατηγορία Μ. Μεγάλα οι αδελφοί Σπατιώτης Ελευθέριος και Νικόλαος τερμάτισαν στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα.

Θεόδωρος Λυμπερόπουλος 7ος , Ιάσωνας Σιακαμπέτης 8ος και ο Απόστολος Λέτζος 11ος.  Στα Μ. Μικρά ο Κωνσταντίνος Παναγιωτακόπουλος τερμάτισε 1ος ο Χριστόφορος Καραπαναγιώτης 5ος και ο Άγγελος Ασπρομάλλης 6ος. 

Το ΔΣ εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στους προπονητές  Τάκη Λαϊνά και Γιώργο Κάρλο για την εξαιρετική παρουσία και τα αποτελέσματα. Επίσης ευχαριστούμε τα σωματεία που ήρθαν από άλλες πόλεις για να συμμετάσχουν στον αγώνα μας».