Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία του ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ «VIBRATO» του Οργανισμού της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ», στο πάρκο Σ.Π.Κ. του Πύργου, το παρελθόν Σάββατο, ενώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου.

           Ο τίτλος της συναυλίας: «Τραγούδια που έμαθα, τραγούδια που αγάπησα, τραγούδια που έγραψα». Ένα μουσικό οδοιπορικό, γεμάτο γνώση και αναμνήσεις. Μια μακρόχρονη πορεία στα μονοπάτια της μουσικής, όπως την έχει βιώσει ο Γιώργος Αθανασακόπουλος, συνθέτης, κιθαρίστας και Διευθυντής του Ορχηστρικού Σχήματος «VIBRATO», ο οποίος είχε την επιμέλεια και την διεύθυνση της συναυλίας, από κοινού με τους διδασκάλους του τμήματος, Τέτη Ζέρβα και Σωτήρη Γκλαβά.

           Τα τραγούδια της συναυλίας, που περιλάμβαναν και μικρό αφιέρωμα στον μεγάλο εκλιπόντα μεγάλο μας συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, ερμήνευσε εξαιρετικά και με ιδιαίτερα αισθαντικό τρόπο, η Δέσποινα Κριμπά, ενώ την παρουσίαση του προγράμματος είχε επιμεληθεί η Αθανασία Παπασταύρου. 

  Τη συναυλία συνδιοργάνωσε με την «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ»,  η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ενώ πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ και του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΗΛΕΙΑΣ.

          Στη συναυλία παρέστησαν ο Δήμαρχος Πύργου, Τάκης Αντωνακόπουλος, επικεφαλής Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων, ο βουλευτής Ηλείας, Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο συνθέτης Ηλίας Ανδριόπουλος, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Δήμου Πύργου, Χάρης Μικελόπουλος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Τραπεζικών Ν. Ηλείας, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ» Γιάννης Κόττορος, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Μο Σταύρος Σολωμός και τα μέλη του Δ.Σ., Παναγιώτης Αρκαδιανός, Αρετούσα Νικολοπούλου, Γιάννης Αλεξόπουλος, δημοσιογράφοι του Πύργου κ.α.