Ο Αντώνης Βλοντάκης έδωσε συνέντευξη στο ΟΚ! και στην Φανή Πλατσατούρα και μίλησε για το αν νιώθει πως το καλλιτεχνικό συνάφι, τον έχει αποδεχτεί.

Ποιο είναι το πιο δύσκολο κομμάτι που πρέπει κανείς να διαχειριστεί στο πόλο και αντίστοιχα στην υποκριτική;

Το πιο δύσκολο κομμάτι στο πόλο είναι να βρίσκεσαι σε μια ομάδα με ανθρώπους που να ματώνουν το ίδιο με εσένα για έναν κοινό στόχο.

Τους εκτιμώ πολύ τους ηθοποιούς. Εγώ τυχαία μπλέχτηκα με την υποκριτική. Και εννοείται ότι ξέρω πως κάποια στιγμή θα τελειώσει όλο αυτό. Δεν περιμένω δηλαδή ότι θα χτυπήσει το τηλέφωνο για προτάσεις, δεν το έχω σπουδάσει και δεν έχω κάνει τις θυσίες που μπορεί να έχει κάνει ένας ηθοποιός.

Ωστόσο, νιώθεις αυτό που λέμε ότι το καλλιτεχνικό συνάφι πλέον σε αποδέχεται; Γιατί στην αρχή, τουλάχιστον, άκουσες και σχόλια όπως «τι δουλειά έχει ο Βλοντάκης στην υποκριτική;»

Εδώ έχω νιώσει να μη με αποδέχονται στον δικό μου χώρο, αυτόν του πόλο, θα με αποδεχτούν στην ηθοποιία; Αλλά δεν περιμένω από κάποιον που θα κρυφτεί πίσω από ένα πληκτρολόγιο ή μια πένα να μου πει τι κάνω καλά ή όχι. Με ενδιαφέρει η αποδοχή από τους συνεργάτες μου.