Την Σταματίνα Τσιμτσιλή συνάντησε η κάμερα του Όλα Γκουντ το μεσημέρι του Σαββάτου και η δημοσιογράφος Μαρία Βλάχου. Η παρουσιάστρια του Alpha αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στον σκληρό ανταγωνισμό με την Ελεονώρα Μελέτη αλλά και τις αποχωρήσεις από την ομάδα της πρωινής της εκπομπής.

Πιο συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «φέτος είναι μία πολύ ανταγωνιστική σεζόν με πάρα πολλές εκπομπές σε όλες τις ζώνες οπότε θα έλεγα ότι ξεκίνησε δυναμικά για όλους μας. Ο ανταγωνισμός δεν με αγχώνει, ωστόσο θεωρώ ότι είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να υπάρχει χώρος για όλους. Την Ελεονώρα Μελέτη δεν έχω καταφέρει να την δω πολύ, συνήθως βλέπω λίγο από το καμαρίνι όταν τελειώνει η δική μας εκπομπή, τα καλύτερα εύχομαι. Επειδή στην ομάδα της τυγχάνει να είναι άνθρωποι με τους οποίους έχω συνεργαστεί πάρα πολύ όμορφα και έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, τους εύχομαι κάθε επιτυχία».

«Τα νούμερα τηλεθέασης δεν με αγχώνουν αλλά τα παρακολουθώ. Τα κοιτάω πάντα με ψυχραιμία και προσπαθώ να μην κοιτάζω το δέντρο αλλά το δάσος» πρόσθεσε η παρουσιάστρια στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ. «Υπάρχει γενικώς πολύ ωραίο, χαλαρό κλίμα στο Happy Day και νομίζω πως όποιος έχει περάσει από αυτή την εκπομπή μπορεί να το επιβεβαιώσει. Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που όποιος έφυγε από αυτή την ομάδα σε αυτά τα 9 χρόνια έφυγε κυρίως για οικονομικά κριτήρια. Δηλαδή μπορεί να του έγινε μια καλύτερη οικονομική πρόταση. Δεν έφυγε επειδή τσακωθήκαμε ή δεν περνούσε καλά».

Παράλληλα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση.


Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Στα νούμερα προσπαθώ να μην κοιτάζω το δέντρο αλλά το δάσος"

Πηγή: zappit.gr