Στον γάμο της στενής της συνεργάτιδας, Μάρτζυ Λαζάρου βρέθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου και μίλησε στους δημοσιογράφους. Ανάμεσα σε άλλα, η γοητευτική παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στον δικό της γάμο αλλά και στην απαιτητική τηλεοπτική σεζόν, όπως αναφέρει το zappit.

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Μαλέσκου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το «και στα δικά σας» είναι μια ευχή που όσο μεγαλώνουμε συνειδητοποιούμε ότι ναι, μακάρι να γίνει πράξη γιατί τελικά είναι πολύ δύσκολο να βρεις το ταίρι σου. Αυτόν τον άνθρωπο που τον κοιτάζεις στα μάτια το πρωί και θέλεις να είσαι όλη την ημέρα μαζί του. Ξέρεις ότι είναι αυτός ο ένας».

«Είμαι σε μια πολύ ήρεμη φάση της ζωής μου. Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα πολύ να έρθει και η δική μου στιγμή να κάνω το επόμενο βήμα». Όταν όμως ρωτήθηκε για… κάποιον εκπαιδευτή σκύλων, η παρουσιάστρια δήλωσε με νόημα πως «η μέρα αυτή είναι για τα παιδιά, αφιερωμένη και πραγματικά εκεί θέλω να επικεντρωθούμε. Γιατί είναι και κάτι το οποίο όντως ισχύει».

«Αυτή η τηλεοπτική σεζόν είναι πάρα πολύ ήρεμη, παρότι είναι αργή και δύσκολή. Δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και προσωπικά κάθε μέρα για μένα είναι ένα στοίχημα. Από κει και πέρα αυτό που βλέπουμε είναι το μπροστά, πως μπορούμε να γινόμαστε καλύτεροι και σίγουρα να ευχαριστεί και τον κόσμο αυτό που εμείς δημιουργούμε με τόση αγάπη. Τα νούμερα τα κοιτάζουμε όλοι, αυτά είναι όμως δείγματα, όχι για να μας χαρακτηρίζουν και να προσδιορίζουν το περιεχόμενο και την ποιότητα. Έτσι θέλω να συνεχίσω να λειτουργώ όσο βρίσκομαι στην τηλεόραση και κάνω αυτό που αγαπώ» πρόσθεσε με χαμόγελο η παρουσιάστρια της μεσημβρινής ζώνης του ΣΚΑΪ.