Για το GNTM, τους κριτές της νέας σεζόν, καθώς και το Bachelor μίλησε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας, Μέγκι Ντρίο.

Σχετικά με την αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η Μέγκι ανέφερε πως θεωρεί ότι δεν είναι η κατάλληλη για την θέση, ενώ έκρινε επίσης τους υπόλοιπους τρεις κριτές ότι έχουν αλλάξει πολύ συγκριτικά με την πρώτη σεζόν του GNTM.

«Η Ισμήνη για εμένα δεν είναι ένα σπίρτο αναμμένο για την τηλεόραση. Για την επιτροπή αυτή, ήταν λάθος που πήρε την θέση της Βίκυς Καγιά. Έτσι φάνηκε. Σαν αντικαταστάτρια. Θα μπορούσε να είχε έρθει στην επιτροπή, όταν έφυγε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και να την είχε αποδεχτεί ο κόσμος λίγο καλύτρα. Με όσα έχω δει εώς τώρα, δεν έχει δική της άποψη. Σε ό,τι πουν ο Σκουλός και ο Μπράτης, θα συμφωνήσει και αυτή», είπε.

Σχετικά με τους υπόλοιπους κριτές, η Μέγκι Ντρίο ανέφερε: «Πρέπει όλοι να θυμηθούμε από που ξεκινήσαμε. Τα παιδιά αυτά πηγαίνουν εκεί για μία βοήθεια, ένα στήριγμα που δεν το παίρνουν σε καμία περίπτωση ούτε από τον Σκουλό που κάθεται και γελάει και κάνει το νούμρο. Η Ζενεβιέβ θα έπρεπε να υπάρχει στην θέση που ήταν παλιά, δεν της ταιριάζει η κριτική επιτροπή. Ο Μπράτης είναι πολύ πιο χαλαρός και θα ήθελα να θυμηθεί το GNTM 1, που ούτε καν μίλαγε. Έχει μπει κι αυτός στο τρυπάκι των υπόλοιπων, είναι 70% ριάλιτι και 30% μόδα».

Όπως αποκάλυψε στην συνέχεια, η ίδια δεν μιλάει πλέον με καμία από τις κοπέλες του σπιτιού, ούτε καν με την Μικαέλα και την Εύη, με τις οποίες είχαν έρθει πολύ κοντά. «Έχω ξεκόψει από όλες τις παίκτριες του GNTM», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί στο ριάλιτι The Bachelor, χαρακτηρίζοντάς το ως «τον απόλυτο εξευτελισμό της γυναίκας». «Είναι trash. Είναι ο απόλυτος εξευτελισμός της γυναίκας. Απορώ για ποιον λόγο οι γυναίκες δεν δείχνουν λίγο επίπεδο», είπε.