Τον μπελά τους έχουν βρει τα περίπτερα, αλλά και οι καφετέριες στην περιοχή των Υψηλών Αλωνίων και της Τριών Ναυάρχων με έναν 45χρονο άνδρα στην ηλικία.

Ο συγκεκριμένος άνδρας που είναι φανερό ότι αντιμετωπίζει προβλήματα, είναι αρκετά γνωστός πλέον στην Πάτρα, κυρίως για τις ημίγυμνες εμφανίσεις του σε δημόσια θέα, αλλά και από το γεγονός ότι περιπλανιέται μόνος του στους δρόμους και στις πλατείες της πόλης, έχοντας για σπίτι του τα... παγκάκια. 

Όμως αυτό που φοβίζει αρκετούς συμπολίτες είναι ότι δείχνει να έχει επιθετική συμπεριφορά με τις γυναίκες και ειδικότερα με τις υπαλλήλους περιπτέρων και τις σερβιτόρες.

Πριν από 1,5 μήνα σχεδόν είχε πρωταγωνιστήσει σε επεισόδιο που είχε συμβεί κατά γυναίκας που εργαζόταν σε περίπτερο, όταν της ζήτησε τσιγάρα και εκείνη δεν του έδωσε.

Συνελήφθη, αλλά στη συνέχεια, αφέθηκε ελεύθερος. Έτσι, μετά από λίγο καιρό ξεκίνησε και πάλι τα ίδια, κάνοντας συχνές επισκέψεις σε περίπτερα, αλλά και σε καφετέριες, ζητώντας είτε τσιγάρα, είτε χρήματα.

Ορισμένες φορές μάλιστα πλησιάζει και γυναίκες που κάθονται στα τραπεζάκια καφετεριών, κυρίως στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων. Τελευταίως έχει προχωρήσει σε μία νέα συνήθεια που έχει να κάνει με την πανδημία και τον κορωνοϊό.

Πηγαίνει στα τραπεζάκια των καφετεριών, παίρνει το αντισηπτικό και... σχεδόν λούζεται με αυτό, βάζοντας στο πρόσωπο και στα χέρια, με τις σερβιτόρες και τους καταστηματάρχες να τον κυνηγούν για να τον διώξουν από το μαγαζί τους.