Ένα νέο τραγούδι κυκλοφόρησε σε σύνθεση του Απόστολου Ζαφειρίου, υπό την αισθαντική φωνή της Δήμητρας Καραφούσια. Οι στίχοι του τραγουδιού είναι γραμμένοι από την Ράνια Καραχάλιου που ζει στην Πάτρα και είναι γνωστή για την λογοτεχνική της δράση. Η ίδια σε ανάρτηση της περιγράφει την ιστορία του τραγουδιού αυτού ως εξής:

"Όταν το 2006 ήρθα στη μεγάλη πόλη για μεταπτυχιακό κι έπιασα δουλειά ως σερβιτόρα, έπειτα ως γραμματέας, τηλεφωνήτρια, κ.λπ., αντιμετώπισα καταστάσεις "απείρου κάλλους" (π.χ. ότι στις αρμοδιότητές μου θα ήταν να τρώω έξω μαζί με τον εργοδότη / μύδια που του αρέσουν ιδιαιτέρως/, ότι θα έπαιρνα έξτρα χρήματα για να αγοράσω ‘θηλυκά’ ρούχα) κι έγραψα τους στίχους  "Γυναίκα και πάω"

Το 2009 ανέβηκε στο blog του Τεφλόν. Το 2012 μαζί με άλλες δύο στιχοπλοκίες προκρίθηκε σε διαγωνισμό και αναρτήθηκε στη σχετική σελίδα. Το καλοκαίρι του 2021, ως διά μαγείας, ο Απόστολος Ζαφειρίου βρήκε τους σκονισμένους στίχους στον ιστό και θέλησε να τους ντύσει με μουσική. 

15 χρόνια μετά λοιπόν, το τραγούδι ‘Γυναίκα και πάω’ ζωντανεύει με την υπέροχη μουσική του Απόστολου Ζαφειρίου και την αισθαντική φωνή της Δήμητρας Καραφούσια. Apostolos Zafiriou σας ευχαριστώ από καρδιάς για την απρόσμενη αυτή χαρά". 


Γυναίκα και πάω