Στα όσα φέρεται να είπε ο 40χρονος από το Αίγιο στις δύο καταθέσεις που έδωσε στις 10 και 11 Ιουνίου του 2020 για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα, παρουσίασε το μεσημέρι της Πέμπτης η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 40χρονος κατέθεσε το πώς γνωρίστηκε με την 36χρονη κατηγορουμένη σε καφενείο στου Ζωγράφου.

Εν συνεχεία ανέφερε ότι επικοινωνούσαν μέσω messenger φιλικά για να αναπτύξουν ελεύθερη ερωτική σχέση για μία διετία. Υποστήριξε ότι στη σχέση αυτή δεν υπήρχε πίεση ούτε έμεναν μαζί με την δράστιδα της επίθεσης, απλά κατοικούσαν στην ίδια περιοχή.

Σε ό,τι αφορά το θύμα, την Ιωάννα Παλιοσπύρου, ανέφερε πως του προτάθηκε ως φίλη σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και της έκανε αίτημα φιλίας έχοντας ανταλλάξει 4-5 φορές τυπικά μηνύματα.

Μία μέρα αργότερα ζήτησε ο ίδιος να καταθέσει ξανά προσθέτοντας μία φράση στα όσα είπε. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως «η κατηγορουμένη ήταν χαμογελαστή, ευδιάθετη, χωρίς πίεση και καλό παιδί».

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, δύσκολες ώρες περνά ο 40χρονος που εν αγνοία του έγινε “πέτρα του σκανδάλου” και εμμονή της 36χρονης που επιτέθηκε με το βιτριόλι στην Ιωάννα.

Όπως φέρεται να είπε ο δικηγόρος του, ο εντολέας του θέλει να απεμπλακεί απ’ αυτή την υπόθεση. Νιώθει εν μέρει θύμα και βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Σε ό,τι αφορά την απουσία από τη δίκη, όπως προκύπτει από το στενό του περιβάλλον δεν πήγε στο δικαστήριο για να αποφύγει την έκθεση στα φλας της δημοσιότητας και αδυνατεί να αντιληφθεί γιατί έχει εμπλακεί σ’ αυτή την υπόθεση.