Καλεσμένος της Μπέττυς Μαγγίρα βρέθηκε ο Στέλιος Κουδουνάρης την Πέμπτη στο πλατό του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα δύσκολα χρόνια πριν την καταξίωση στον χώρο της μόδας και τη στιγμή που τα άφησε, προσωρινά, τον εαυτό του να λυγίσει.

Ειδικότερα, ο Στέλιος Κουδουνάρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στις δυσκολίες μου έδινε ώθηση να τις παλέψω το νεαρό της ηλικίας και η άγνοια κινδύνου. Όταν είσαι 20 και 25 δεν ζυγίζεις αυτά τα πράγματα, δεν αντιδράς και δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Πήγαινα όπως μου πήγαινε η κάθε μέρα χωρίς να έχω στόχο την επιτυχία όπως κάποιος μπορεί να την ορίζει σήμερα. Δεν ήταν αυτό καθόλου στο μυαλό μου».

«Δεν τα έβαζα κάτω ποτέ παρά μόνο μία φορά. Ήταν μία πολύ κακή συμπεριφορά από ένα κατάστημα που προσπαθούσα να δειγματίσω και με είχε ταλαιπωρήσει πάρα πολύ. Μου είχε κλείσει 10 φορές ραντεβού, πήγαινα εγώ 10 φορές στο ραντεβού φορτωμένος με τα ρούχα και ταξί γιατί δεν οδηγούσα και στο τέλος, ενώ μου ζητούσε να πηγαίνω, ήταν πάρα πολύ απαξιωτική απέναντι μου. Είχα θυμώσει πάρα πολύ με αυτό. Πήγα σπίτι, είχα πετάξει τα ρούχα στο πάτωμα και τα πάταγα» πρόσθεσε ο σχεδιαστής μόδας στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.

«Αυτό κράτησε δύο λεπτά. Μετά σηκώθηκα, τα σήκωσα, τα σιδέρωσα, τα άτμισα, έφυγε όλο από μέσα μου και έκτοτε δεν ξανάγινε τίποτα τέτοιο»