Στον ορισμό του πραγματογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά προχώρησε, σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του Mad Clip, μέσω του πατέρα του Δημήτρη, προκειμένου να διενεργήσει δίκη του ανεξάρτητη έρευνα για το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του τραγουδιστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr από την έως τώρα έρευνα της τροχαίας δεν έχει προκύψει σύγκρουση με άλλο όχημα, ενώ έχει διαπιστωθεί πως ο τράπερ έτρεχε με αρκετά χιλιόμετρα παραπάνω από το προβλεπόμενο όριο των 50 χιλιομέτρων στον συγκεκριμένο δρόμο. Ο πραγματογνώμονας που έχουν ορίσει από την Τροχαια δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη την έρευνα του για το τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο κ. Μαδιάς αναμένεται να εξετάσει από τις αρχές της επόμενη εβδομάδας το όχημα του τραγουδιστή στο πλαίσιο της δικής του ανεξάρτητης έρευνας.

Παράλληλα στην ΕΛΑΣ αναμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής αλλά και των τοξικολογικών εξετάσεων που αναμένονται από την ιατροδικαστή κ. Σπηλιοπούλου από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

«Ορίστηκα από τον πατέρα του τραγουδιστή μα διαπιστώσω τι ακριβώς συνέβη. Δεν έχω εξετάσει ακόμη το όχημα. Θα κάνω τη δίκη μου έρευνα όπως έχω ήδη ξεκινήσει να κάνω και στο σημείο. Παράλληλα θα εξετάσω το βίντεο από τις καμερες ασφαλειας για να δούμε ακριβώς τι συνέβη με τον Πιτερ και πως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του», δήλωσε στο protothema ο κ. Μαδιας.