Η Πηνελόπη Πιτσούλη κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησε για το λάθος που υπάρχει με βιογραφικό της στο Διαδίκτυο, αφού δεν ισχύει σχεδόν τίποτα από όσα αναφέρει.

«Ο γιος μου μού λέει τι είναι αυτό το βιογραφικό που έχεις στο Ίντερνετ; Λέει ότι γεννήθηκα το 1951 ενώ εγώ γεννήθηκα πολύ πιο κάτω. Είχα συμμαθήτριες και μου έλεγαν τι κάνει η Πηνελόπη και κρύβει τα χρόνια της; Αυτή πάντα τα έλεγε. Επίσης λέει ότι σπούδαζα στις καλόγριες στην Θεσ/νίκη. Ποτέ! Ότι η μητέρα μου ήταν δικηγόρος ενώ ήταν μοδίστρα κι ο πατέρας μου χρυσοχόος. Είναι λάθος» ανέφερε αρχικά η Πηνελόπη Πιτσούλη.

«Εγώ το 1947 γεννήθηκα κι είμαι 74. Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στη Νέα Καλλικράτεια. Από τις καλόγριες δεν πέρασα ούτε απ’ έξω. Μετά λέει ότι πέρασα ψυχολογία κι ότι αργότερα στα Ιωάννινα τελείωσα Παιδαγωγικό και το τερμάτισα, λέγοντας ότι θα γίνω ηθοποιός. Α λέει κι ότι έχω έναν μικρότερο αδερφό και δύο ετεροθαλείς αδερφές, που μου λένε γιατί καλέ λες ότι είμαστε ετεροθαλείς και γιατί έβαλες έναν αδερφό, αφού είμαστε τέσσερις αδερφές. Δεν ξέρω ποιος τα λέει κι είναι τραγικά για το στενό μου περιβάλλον. Η μανούλα μου θα μού έλεγε ντρεπόσουν να πεις ότι ήμουν μοδίστρα και με έκανες δικηγόρο;» κατέληξε η Πηνελόπη Πιτσούλη.