«Στην τελική ευθεία» προς την ανάδειξη νέου αρχηγού στο Κίνημα Αλλαγής, ο υποψήφιος για πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος παρουσιάζει την τελική πολιτική του διακήρυξη.

«Στην τελική ευθεία. Το ΠΑΣΟΚ μεγάλο ξανά. Η διαβούλευση ολοκληρώθηκε.Τη Δευτέρα 20.9.2021 στις 18:00, διαδικτυακά, παρουσιάζω το τελικό κείμενο της πολιτικής μου διακήρυξης #Andreas», έγραψε στα social media ο Α. Λοβέρδος.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιούνιο είχε ανακοινώσει επισήμως την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής μαζί με τη διακήρυξή του με μότο την «Πράσινη Επανάσταση» για το ΠΑΣΟΚ του 21ου αιώνα.

Με συνεχείς αναφορές στο ιστορικό όνομα του ΠΑΣΟΚ και τα σύμβολά του, τον πράσινο ήλιο, καθώς και μουσική υπόκρουση από τα Carmina Burana, ο Ανδρέας Λοβέρδος είχε δώσει στη δημοσιότητα την πολιτική του διακήρυξη και είχε ανακοινώσει: «Διεκδικώ την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, για να καταστήσουμε το Κίνημα αυτό μεταρρυθμιστική αντιπολίτευση και αύριο μεταρρυθμιστική δύναμη εξουσίας», για να προσθέσει: «Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι μόνο το όνομά μας. Είναι η ιστορία μας. Είναι η ψυχή μας. Το ΠΑΣΟΚ είναι η πηγή της υπερηφάνειάς μας».