Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δέσποινα Καμπούρη παραχώρησε συνέντευξη η Μαρίνα Τσιντικίδου, η οποία μίλησε για την απόφασή της να μην αποκτήσει παιδί, αλλά και τον ρατσισμό που βίωσε από το περιβάλλον της.

«Όταν ένας άνθρωπος δεν κάνει παιδιά ακολουθεί άλλους ρυθμούς ζωής. Δεν υπήρχε στη ζωή μου η προοπτική να κάνω παιδιά. Το να κάνεις ένα παιδί είναι το κορυφαίο έργο ενός ανθρώπου. Δεν θεώρησα ότι θα είμαι τόσο αφοσιωμένη σε αυτό. Ένιωσα αδιακρισία και ρατσισμό από το περιβάλλον μου που δεν έκανα παιδί», είπε αρχικά η Μαρίνα Τσιντικίδου.

Η Μαρίνα Τσιντικίδου συμπλήρωσε: «Ήμουν πολύ χαϊδεμένη. Δεν ένιωσα ποτέ ότι είμαι κάτι ξεχωριστό. Αλλά απολάμβανα αυτό που μου συνέβαινε. Κάποια στιγμή αυτή η λάμψη μου δημιουργούσε φοβίες, πανικούς και ψυχολογικά προβλήματα. Διάβαζα σχόλια που έκαναν για μένα κι έκλαιγα. Έλεγα γιατί με παρουσιάζουν έτσι;».

«Δεν κάνω αρνητικές σκέψεις μόνο όταν είμαι στη φύση και στα λουλούδια. Ασχολούμαι πλέον με την αρχιτεκτονική τοπίου. Όποτε σκέφτομαι ότι ασχολήθηκα με την πολιτική, λέω τι δουλειά είχες εσύ εκεί κούκλα μου;», πρόσθεσε επίσης η Μαρίνα Τσιντικίδου.