Την Σταματίνα Τσιμτσιλή συνάντησε η κάμερα της Super Κατερίνας και ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης το πρωινό της Τετάρτης. Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στον σκληρό ανταγωνισμό που υπάρχει τη φετινή σεζόν στην ώρα μετάδοσης της εκπομπής της.

«Σίγουρα το ότι υπάρχει ανταγωνισμός καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής διαφοροποιεί λίγο την κατάσταση. Αυτή η εκπομπή, όμως, έχει περάσει τα χίλια μύρια όσα! Θεωρώ δηλαδή ότι ο ανταγωνισμός ο περσινός ήταν πιο δύσκολος γιατί το να είσαι ανάμεσα σε δύο ζώνες και να έχεις τους τέσσερις ενημερωτικούς και τους τέσσερις ψυχαγωγικούς και να καλείσαι να είσαι αξιόμαχος σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής είναι πιο δύσκολο» παραδέχθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Παράλληλα, η παρουσιάστρια έστειλε τις ευχές για καλή επιτυχία και στην… απέναντι Ελεονώρα Μελέτη. «Με την ευκαιρία να ευχηθώ καλή επιτυχία στην Ελεονώρα και την ομάδα της. Άλλωστε πολλά από τα μέλη της ομάδας της ήταν άτομα που έχουμε συνεργαστεί εδώ στο Happy Day πολύ όμορφα. Νομίζω ότι υπάρχει χώρος για όλους».