Με την πραγματοποίηση μιας «αποχαιρετιστήριας» συναυλίας την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στο θεατράκι των Ιτεών και της τελευταίας θεατρικής παράστασης στον ίδιο χώρο, την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, ολοκληρώνεται η φετινή διαδρομή του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας.

Τίτλοι τέλους μετά μουσικής

Το κλείσιμο της ενότητας, θα γίνει με τη συναυλία της Κομπανίας του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων στον ΟΤΕ. Στις 9.30 το βράδυ της προσεχούς Κυριακής, τα μέλη όλων των ερασιτεχνικών θιάσων που συμμετείχαν στο φεστιβάλ, θα δώσουν το παρόν. Από τον Πολιτιστικό Οργανισμό θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικά.

«Περιμένοντας» τον Γκοντό» - Η τελευταία παράσταση

Στις 9.30 το βράδυ της  Παρασκευής ( 17 Σεπτεμβρίου), στο θεατράκι των Ιτεών, θα δοθεί η τελευταία παράσταση της φετινής ενότητας,  με την Θεατρική Ομάδα Μαθητών και Αποφοίτων του 19ου Γυμνασίου της Πάτρας, να παρουσιάζει το θεατρικό έργο του Σάμουελ Μπέκετ «Περιμένοντας τον Γκοντό». Πρόκειται για μία παράσταση μέσα από την οποία έρχονται στο προσκήνιο οι φαύλοι κύκλοι της ζωής μας, για το νόημα που χάσαμε, για αυτό που ακόμα ψάχνουμε, για τη ζωή που απλώς υπάρχει, για ό,τι περιμένουμε. Γιατί η θλίψη όλης της ανθρωπότητας σαν μοιραστεί κάνει τη μοίρα πιο υποφερτή…

Υπεύθυνη της Θεατρικής Ομάδας είναι η Μαρία Καζάκου