Η Τένια Μακρή υποδέχτηκε την κάμερα του MEGA Καλημέρα και την Ελένη Μουστάκη στο εξοχικό της στο Πήλιο, και μίλησε για τη περιπέτεια υγείας της, το χαμό του συζύγου της, και τη σχέση της με το χρόνο.

«Γεννήθηκα εδώ, πήγα σχολείο εδώ. Οι γονείς μου είναι Βολιώτες και αυτό το σπίτι είναι η προίκα της μητέρας μου. Κάθε φορά που έρχομαι εδώ νιώθω πως είμαι στη μήτρα της μάνας μου», είπε η Τένια Μακρή και συμπλήρωσε: «Έντεκα μήνες καραντίνα την πέρασα εδώ. Η μόνη που μου έλειπε είναι η κόρη μου. Κάποια στιγμή μου είπε ότι δε νομίζει ότι θα γίνω γιαγιά. Της είπα ότι εγώ μάνα ήθελα να γίνω και ότι αυτό το θέμα δε με αφορά».

Αναφερόμενη στην απώλεια του συζύγου της, η Τένια Μακρή είπε ότι «μου πήρε πέντε χρόνια να συνηθίσω ότι δε θα ξαναδώ τον άνδρα μου. Τα τρία πρώτα χρόνια τον αναζητούσα στο πλήθος. Μετά συμβιβάστηκα με την ιδέα ότι δε θα υπάρχει η παρουσία του. Δεν ήταν εύκολο, πήρα βοήθεια».

Σχετικά με την περιπέτεια υγείας που πέρασε η ίδια, η Τένια Μακρή ανέφερε ότι: «Όταν έμαθα ότι νοσούσα από καρκίνο του μαστού ζήτησα βοήθεια από ειδικό για να μπορέσω να φύγω από το φόβο της επανεμφάνισης».

Σε ό,τι αφορά στο αν θα ήθελε να βρίσκεται στο χώρο της τηλεόρασης, η Τένια Μακρή απάντησε ότι «δε θα ήθελα να έχω συνεχή παρουσία στην τηλεόραση. Δε θα ήθελα κάτι περισσότερο από ένα ένθετο».

Τέλος, η Τένια Μακρή αποκάλυψε ότι είναι συμφιλιωμένη με το χρόνο: «Δέχομαι ότι το κορμί μου γίνεται δυσκίνητο. Είναι καλή η φύση μαζί μου. Αν χρειαστεί μπορεί να πάω να συμμαζέψω κάτι».