Συστατικά

8 φέτες ψωμί του τοστ
4 φέτες γαλοπούλας
4 φέτες έμενταλ με λίγα λιπαρά
1/2 φλιτζάνι γάλα χωρίς λιπαρά
4 κουτ. του γλυκού μουστάρδα
3 μεγάλα ασπράδια αβγών
Μαγειρικό σπρέι

Τρόπος Μαγειρέματος

Αρχικά, σε ένα μπολ χτυπάς γρήγορα τα αβγά και το γάλα, μέχρι να “δέσει” το μείγμα σου.
Κόβεις το τυρί και την γαλοπούλα και τις μεταφέρεις πάνω στις φέτες του τοστ, στις οποίες πρώτα έχει απλώσει μουστάρδα.
Τοποθετείς ένα αντικολλητικό τηγάνι πάνω στο μάτι της κουζίνας και το αφήνεις να πάρει μία βράση για ένα λεπτό.
Περνάς τα τοστ σου από το μείγμα με το γάλα και το αβγό, φροντίζοντας να πάει παντού.
Μεταφέρεις αμέσως το τοστάκι σου στο τηγάνι και ψήνεις για 3 λεπτά στην κάθε πλευρά.

Πηγή: tlife.gr