Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δυο ετών για ηθική αυτουργία.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αφαίρεσε μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας ημεδαπού άνδρα.   

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στα Κρέστενα, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας,  ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εξυπηρετώντας στον εσωτερικό χώρο δυο καθήμενους πελάτες, οι οποίοι δεν κατείχαν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, κατά παράβαση των υφιστάμενων μέτρων για τη διασπορά του Κορωνοϊού.

Σε βάρος του συλληφθέντα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ και 7ημερη αναστολή λειτουργίας του  καταστήματος, ενώ παράλληλα στους δυο πελάτες βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ στον καθένα, για μη κατοχή πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αναδιπλούμενο στιλέτο.