Την εμπειρία του από τον κορωνοϊό, την ώρα που δίνει μάχη με τον καρκίνο περιέγραψε ο διάσημος ηθοποιός Τζεφ Μπρίτζες, λέγοντας ότι νιώθει πολύ καλύτερα, αν και ο Covid-19 έκανε την ασθένειά του να μοιάζει με παιχνιδάκι.

«Ο καρκίνος μου βρίσκεται σε ύφεση – η μάζα 9x12 έχει συρρικνωθεί στο μέγεθος μιας μπίλιας» έγραψε ο Τζεφ Μπρίτζες στην ιστοσελίδα του. Ο 71χρονος ηθοποιός είχε ανακοινώσει τον περασμένο Οκτώβριο πως είχε διαγνωστεί με λέμφωμα, ένα είδος καρκίνου του αίματος. Είπε τότε ότι η πρόγνωσή του ήταν «καλή» και ξεκινούσε θεραπεία.
Η εμπειρία του με τον κορωνοϊό και τον καρκίνο

Χθες όμως, θέλησε να μοιραστεί πως «ο κορωνοϊός που πέρασε ήταν δύσκολος». «Ο κορωνοϊός μου έδωσε μια αρκετά δυνατή κλωτσιά, αλλά είμαι διπλά εμβολιασμένος και νιώθω πολύ καλύτερα» έγραψε, λέγοντας ότι πιστεύει πως πρέπει να ευχαριστήσει το εμβόλιο για την «γρήγορη ανάρρωσή του».

Ο Τζεφ Μπρίτζες είχε κολλήσει κορωνοϊό ενώ έκανε χημειοθεραπείες. Είπε πως και η γυναίκα του κόλλησε και νοσηλεύτηκε για 5 ημέρες, ενώ εκείνος ήταν στο νοσοκομείο για 5 εβδομάδες.

«Ο λόγος που βρίσκομαι τόσο καιρό εκεί, είναι επειδή το ανοσοποιητικό μου σύστημα έχει δεχτεί πολύ χημειοθεραπεία» έγραψε και συνέχισε: «Η εμπειρία μου με τον κορωνοϊό κάνει τον καρκίνο μου να μοιάζει με παιχνιδάκι».
«Υπήρχαν στιγμές τρομερού πόνου»

Ο Τζεφ Μπρίτζες είπε ότι είχε «στιγμές τρομερού πόνου» στις οποίες ούρλιαζε «όλη τη νύχτα» νιώθοντας πως «πλησίαζε το θάνατο». «Αυτή η εμπειρία μου με την θνητότητα, μου έφερε ένα πραγματικό δώρο – η ζωή είναι σύντομη και όμορφη. Η αγάπη είναι παντού γύρω μας και διαθέσιμη πάντα» πρόσθεσε.

Ανέφερε επίσης πως μέχρι πρόσφατα χρειαζόταν τη βοήθεια οξυγόνου για να περπατήσει. «Ο ήχος του θυμίζει τον Νταρθ Βέντερ» είπε. Αλλά με τη βοήθει;α της θεραπείας, είπε ο Τζεφ Μπρίτζες, κατάφερε να πετύχει το στόχο του και να συνοδεύσει την κόρη του Χέιλι στην εκκλησία για το γάμο της. Όπως είπε, ήταν σε θέση να χορέψει μαζί της «χωρίς οξυγόνο», και μοιράστηκε μάλιστα ένα γλυκό βίντεο της στιγμής.