Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Αττική, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Αττικής, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για συνέργεια σε διακεκριμένη κλοπή.

Ειδικότερα, άγνωστος δράστης χθες το μεσημέρι, προσποιούμενος υπάλληλο της ΔΕΗ εισήλθε σε οικία ηλικιωμένης γυναίκας στα Καλάβρυτα και με την μέθοδο της απασχόλησης, της αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (10.620) ευρώ, ενώ στη συνέχεια διέφυγε με όχημα στο οποίο τον ανέμενε ο συλληφθείς άνδρας.

Ο συλληφθείς εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Αττικής να κινείται με το όχημα ως οδηγός στην Αττική Οδό και συνελήφθη.

Ακόμη, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας Κυλλήνης σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστου δράστη.

Ειδικότερα, άγνωστος δράστης επικοινώνησε με ημεδαπό άνδρα, ο οποίος είχε αναρτήσει σε ιστοσελίδα, αγγελία πώλησης μηχανήματος έργων και στη συνέχεια του απέσπασε τα στοιχεία της τραπεζικής του κάρτας, με αποτέλεσμα να αφαιρέσει από λογαριασμό του  παθόντα το χρηματικό ποσό των  (11.300) ευρώ.