Θλίψη στην Πάτρα και ειδικότερα στους νομικούς και εισαγγελικούς κύκλους προκάλεσε η είδηση του θανάτου του εισαγγελέα εφετών, Γιώργου Τσιρώνη.

Ο 60χρονος εισαγγελικός λειτουργός έχασε την ζωή του μετά από μάχη που έδωσε για μήνες, όταν έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca, το οποίο του παρουσίασε επιπλοκές μετά από 14 μέρες.

Σύμφωνα πάντα με τις περιγραφές των δικών του ξαφνικά άρχισε να αισθάνεται κόπωση, ενώ εμφάνισε θρομβώσεις. Οι δικοί του τον πήγαν αμέσως σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Πάτρας όπου διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασης του η οποία χειροτέρεψε αμέσως μετά την ανακοπή που υπέστη.

Από εκεί και μετά ξεκίνησε μία περιπέτεια για τον ίδιο και για την οικογένεια του που είχε σαν τραγικό επίλογο τον θάνατο του ύστερα από μάχη που έδωσε καθώς όλο αυτό το διάστημα ήταν σε κώμα.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους που τον γνώριζαν ήταν ένας έντιμος, ηθικός και ακέραιος εισαγγελικός λειτουργός, ενώ διέθετε μία σπουδαία προσωπικότητα και εύκολα κέρδιζε την αγάπη και τη συμπάθεια των ανθρώπων με τους οποίους συναναστρέφονταν.

Εκτός από εισαγγελέας, διάβαζε και έγραφε αρκετά, λάτρευε την ποίηση και είχε εκδώσει ο ίδιος δύο ποιητικές συλλογές. Ήταν γεννημένος στην Αθήνα, αλλά είχε αγαπήσει την Πάτρα, ενώ είχε ιδιαίτερη αδυναμία στο χωριό της καταγωγής του, στο Βραχνί Καλαβρύτων.

Η αγαπημένη του σύζυγος Τασία, ο γιος του Ανδρέας, ο πατέρας του Ανδρέας, τα αδέλφια του μαζί με συγγενείς, φίλους και συναδέλφους θα του πουν το ύστατο χαίρε στις 11 το πρωί στον νέο Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα Πατρών. Η ταφή του θα γίνει στο κοιμητήριο Βραχνεΐκων.