Οριστικό τέλος έβαλε η Τζένιφερ Άνιστον στις φήμες που την ήθελαν να συνδέεται ερωτικά με τον επί σειρά ετών τηλεοπτικό της έρωτα, τον Ντέιβιντ Σουίμερ.

Οι δυο τους είχαν συναντηθεί την περασμένη άνοιξη με αφορμή το Reunion της σειράς «Τα Φιλαράκια» και εκεί είχαν αποκαλύψει πως την περίοδο των γυρισμάτων υπήρχε σίγουρα κάτι ερωτικό ανάμεσά τους.

Όπως έλεγαν μάλιστα, στα δέκα χρόνια που περνούσαν κάθε μέρα μαζί στο πλατό, πάντα κάποιος από τους δύο βρισκόταν σε σχέση, με αποτέλεσμα εκείνο το ειδύλλιο να μην αποτυπωθεί παρά μόνο στα μάτια των ρόλων της Ρέιτσελ και του Ρος που υποδύονταν.

«Είναι σαν αδερφός μου» δηλώνει η Τζένιφερ Άνιστον

Η Τζένιφερ Άνιστον απάντησε στις φήμες που ήθελαν τη σπίθα ανάμεσα στους δύο ηθοποιούς να αναζωπυρώνεται μετά τη συνάντησή τους πριν από μερικούς μήνες.

«Ήταν αλλόκοτο. Δεν μπορούσα να το πιστέψω, βασικά. Κάπως, αλήθεια τώρα; Είναι σαν αδερφός μου» δήλωσε η ηθοποιός στο ET, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης με την Ρίζ Γουίδερσπουν. «Βέβαια το καταλαβαίνω. Δείχνει πόσο ελπίζουν οι άνθρωποι να γίνουν αληθινά τα όνειρα» συμπλήρωσε.

Οι ατζέντηδες των δύο ηθοποιών είχαν σπεύσει να διαψεύσουν τις φήμες που πήραν έκταση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.