Ο Οργανισμός Καλλιτεχνικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων παρουσίασε στα πλαίσια του 40ου Φεστιβάλ Πάτρας 2021 και στον φυσικό του χώρο το Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών από την Μυθωδία και την People Entertainment Group την “ΜΗΔΕΙΑ”, μια «Μποστική» παρωδία που ανατρέπει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τα πράγματα, με τον κεντρικό ρόλο της παιδοκτόνου μάνας να ενσαρκώνει ο εξαίρετος και βραβευμένος ηθοποιός Μάκης Παπαδημητρίου πλαισιωμένος από ένα θίασο που απαρτίζεται από υπέροχους ηθοποιούς: Γιάννη Καλατζόπουλο, Μαρία Διακοπαναγιώτου, Νίκορέστη Χανιωτάκη, Γιάννη Δρακόπουλο, Άννα Φιλιπάκη, Γεράσιμο Σκαφίδα, και τον Γιάννη Μαθέ στη μουσική διδασκαλία / ζωντανή απόδοση μουσικών θεμάτων.

Η παράσταση, με τη σύγχρονη ματιά́ που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους του θιάσου, μετέδωσε τον σπουδαίο σατιρικό́ λόγο του Μποστ που ασχολήθηκε με τόσο χιούμορ και ευαισθησία με τα πάθη και τα λάθη της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας.

Εξαιρετικά τα κοστούμια της Χριστίνας Πανοπούλου με βάση κάποιες παραδοσιακές φορεσιές εμπλουτισμένες με σύγχρονα στοιχεία, αναδρομή στην διαφορετικότητα των εποχών που πέρασε η χώρα μας.
Ευφυής σκηνοθεσία από τον Νικορέστη Χανιωτάκη, ο οποίος ερμηνεύοντας τον Ιάσωνα προκάλεσε το άφθονο γέλιο με την παρουσία του και την επιτηδευμένη αδεξιότητα του.

Μια παράσταση με τους ήχους των τραγουδιών της Monica με την συμμετοχή στην ζωντανή εκτέλεση όλων των μουσικών θεμάτων από τον εξαιρετικό πιανίστα ηθοποιό Γιάννη Μαθέ.

Ξεχωριστές ερμηνείες από τον Γιάννη Καλατζόπουλο σαν Οιδίπους και την αριστοφανική τροφό του Γεράσιμου Σκαφίδα. Ευρυματική η Μήδεια του Μάκη Παπαδημητρίου που από την στιγμή που εμφανίστηκε στην σκηνή κέρδισε το χειροκρότημα χαρίζοντας άφθονο γέλιο και πολύ ωραίες στιγμές στους θεατές, ενώ άρεσαν πολύ και οι υπόλοιποι ηθοποιοί Γιάννης Δρακόπουλος, Μαρία Διακοπαναγιώτου, Άννα Φιλιππάκη.