«Πονοκέφαλο» έχει δημιουργήσει στην αστυνομία το επεισόδιο που έγινε στην πλατεία της Αρόης, στην Πάτρα που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός 15χρονου.

Σύμφωνα με την αστυνομία το περιστατικό αυτό αποτέλεσε την κορύφωση μιας σειράς επεισοδίων που γίνονται σε αρκετά πυκνή βάση το τελευταίο διάστημα μεταξύ ανηλίκων στην συγκεκριμένη περιοχή.

Στο επεισόδιο η αστυνομία εικάζει ότι συμμετείχε μια ομάδα τουλάχιστον δέκα ατόμων. Τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει μέχρι ώρας η αστυνομία παραπέμπουν σε ύπαρξη συμμορίας που για άγνωστους λόγους τα έβαλαν με τον 15χρονο, φτάνοντας στο σημείο να βγάλουν μαχαίρι.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, όμως, το περιστατικό αυτό επιβεβαιώνει την έξαρσης της παραβατικότητας και της εγκληματικότητας στους ανηλίκους, με τη δημιουργία συμμοριών που θέλουν να έχουν τον έλεγχο στην περιοχή τους.

Η Αρόη είναι μία από τις περιοχές της Πάτρας που οι διαπληκτισμοί και τα επεισόδια μεταξύ των νεαρών είναι αρκετά συχνά, όμως, δεν είναι η μοναδική. Τα επεισόδια μεταξύ νεαρών ή ακόμα και ενηλίκων αυξάνονται και το όλο θέμα έχει πάρει τις διαστάσεις φαινομένου.