Το GNTM, ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό για τρεις σεζόν, επέστρεψε σήμερα δυναμικά στην οθόνη του Star. Εντελώς ανανεωμένος και επίκαιρος, με αγόρια και κορίτσια να αγωνίζονται επί ίσοις όροις για τον τίτλο του GNTM 4!

Αγόρια και κορίτσια είναι αποφασισμένα να ξεπεράσουν τα όριά και τις φοβίες τους για να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους – να γίνουν το επόμενο GNTM!

Οι “βετεράνοι” του GNTM, αγαπημένα μοντέλα από προηγούμενους κύκλους, που έκλεψαν τις εντυπώσεις και έκαναν τη διαφορά, επιστρέφουν για να εμψυχώσουν, να μιλήσουν και να μοιραστούν με τα νέα υποψήφια μοντέλα τη δική τους εμπειρία από τον διαγωνισμό, λίγο πριν συναντήσουν και αξιολογηθούν από τους κριτές Δημήτρη Σκουλό, Άγγελο Μπράτη, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Η Εύη από το GNTM 1, η Χαρά, η Κέισι και η νικήτρια Άννα – Μαρία από το GNTM 2, ο Κωνσταντίνος, η Μαρινέλα, ο Έντουαρντ, ο Ανδρέας και ο νικητής Ηρακλής από το GNTM 3, επιστρέφουν εκεί ακριβώς όπου ξεκίνησαν όλα!

Αυτή τη φορά όμως έχουν έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο και αποστολή, με βασικό στόχο να βοηθήσουν τα υποψήφια αγόρια και κορίτσια να δώσουν κάτι παραπάνω από τον καλύτερο εαυτό τους και να περάσουν στην επόμενη φάση!

Καθοριστικό ρόλο στην πορεία των διαγωνιζομένων έχει για ακόμα μια χρονιά και ο μέντοράς τους Γιώργος Καράβας!