Με την θεατρική παράσταση «Σαν Παλιά Γειτονιά» του Εργαστηρίου Υποκριτικής του θεάτρου «Γραμμές Τέχνης», συνεχίζεται στις 9.30 το βράδυ, την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου στο ανοιχτό θέατρο των Ιτεών, το φετινό φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου, που τελεί υπό την αιγίδα του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας.

Πρόκειται για μια συρραφή γνωστών κωμωδιών του παλιού Ελληνικού Κινηματογράφου, ενοποιημένες σε μια ιστορία που εκτυλίσσεται σε μια λαϊκή γειτονιά της παλιάς Πάτρας.

Γνώριμοι ήρωες, οικίες φιγούρες, κωμικοί χαρακτήρες και καταστάσεις, που προσεγγίζουν μια ρομαντική όσο και δύσκολη, μα και πιο αθώα εποχή, με υπαινικτικές αναφορές στο σήμερα και στις κοινές αγωνίες, ήθη και συναισθήματα δύο εποχών.
Μια αυτοσχεδιαστική προσέγγιση ρόλων και ένταξη αυτών σε μια γεννημένη στις πρόβες μας ιστορία, με σαφή πλοκή, αρχή, μέση και τέλος.

ΠΑΙΖΟΥΝ

(με αλφαβητική σειρά)

Γιάννης Γκοτσόπουλος
Γιάννης Γρηγοράτος
Ντέπυ Γρηγοροπούλου
Γιώργος Επιτροπίδης
Λαμπρινή Ζώτου
Γιώργος Ηλιόπουλος
Ιωάννα Καλλιαμπάκου
Γωγώ Καλογεροπούλου
Γιώργος Μάλλιος
Βαγγέλης Μίγκος
Αλεξάνδρα Ξύδη
Δήμητρα Παναγιωτοπούλου
Ελευθερία Παναγιωτοπούλου
Μαίρη Ρηγοπούλου
Αγγελική Σταυροπούλου
Όλγα Σωτηροπούλου
Ελένη Φιλιπποπούλου
Δημήτρης Χουρδούμης
Νίκος Ψωμακάκης

Guest Star
Νίκος Γασπαρινάτος

Σκηνικά
Άλκηστις Παναγιωτοπούλου

Κοστούμια
Ελευθερία Παναγιωτοπούλου

Σκηνοθεσία – Διασκευή κειμένων
Θεόδωρος Κανδηλιώτης

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/9 – 19Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ «ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΚΟΝΤΟ» ΩΡΑ 21.30
ΚΥΡΙΑΚΗ 19/9 – ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΗΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΩΡΑ 21.30

*Η προμήθεια των εισιτηρίων για την δωρεάν είσοδο στην παράσταση γίνεται στο Ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου καθημερινά από τις 11.00 το πρωί έως τις 4.00 το απόγευμα (πλην Κυριακής) και ηλεκτρονικά από την πλατφόρμα ticketservises.gr στην ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού patrasculture.gr.