Η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα «Ταξιδευτές της Πρόζας», παρουσίασε το βράδυ της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 10 Σεπτεμβρίου, στο θεατράκι των Ιτεών, στο πλαίσιο των παραστάσεων του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου,  το  εύθυμο θεατρικό έργο του Καλαβρυτινού συγγραφέα και λαογράφου Νίκου Χρ. Παπακωνσταντόπουλου  «Ζωοκτονία εξ αμελείας».

Ο χώρος του θεάτρου κατακλύστηκε από φίλους του θεάτρου και της δημιουργικής έκφρασης των ερασιτεχνικών σχημάτων .  Την παράσταση παρακολούθησε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι.

Σκηνοθεσία: Ομάδα δέκα +5

Επιμέλεια: Χαρά Καραμπούλα, Αφροδίτη Σκαλτσά

Σκηνικά: Κατερίνα Αντωνακοπούλου

Ήχος: Έφη Αντωνοπούλου, Χαρά Καραμπούλα

Φώτα: Νίκος Λιόλιος, Γιάννης Λιόλιος

Παίζουν: Έφη Αντωνοπούλου, Χαρά Καραμπούλα, Ναταλία Μπεσαράμπη, Χριστίνα Σπυροπούλου, Νόπη Γραικούση, Φάνης Γιαλυψός, Αγγελική Μπιλάλη, Νίκος Σπυρόπουλος, Νίκος Λιόλιος

Το πρόγραμμα των υπολοίπων παραστάσεων έχει ως εξής:

ΤΡΙΤΗ 14 & ΤΕΤΑΡΤΗ 15/9 – ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΕΧΝΗΣ «ΣΑΝ ΠΑΛΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ» ΩΡΑ 21.30

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/9 – 19ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ «ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΚΟΝΤΟ» ΩΡΑ 21.30

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/9 – ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΗΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ  ΩΡΑ 21.30

*Η προμήθεια των εισιτηρίων για την δωρεάν είσοδο στην παράσταση γίνεται στο Ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου καθημερινά από τις 11.00 το πρωί έως τις 4.00 το απόγευμα (πλην Κυριακής) και ηλεκτρονικά από την πλατφόρμα ticketservises.gr στην ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού patrasculture.gr.