Τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Παροδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά. Άνεμοι βορείων διευθύνσεων με εντάσεις έως 6 μποφόρ στα πελάγη.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 αναμένονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, με βροχές και καταιγίδες τοπικού χαρακτήρα στα δυτικά τμήματα της χώρας και ιδιαίτερα στα βορειοδυτικά. Πρόσκαιρες βροχές ενδέχεται να εκδηλωθούν και σε περιοχές της Εύβοιας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 28 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 10 έως 31, στην Ήπειρο από 12 έως 29 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 12 έως 31, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 14 έως 32, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 27 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 16 έως 28, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 30-31 βαθμούς Κελσίου, όπως αναφέρει το meteo.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ και στο Ιόνιο βόρειοι βορειοδυτικοί με ίδιες εντάσεις.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία πρόσκαιρα θα αυξηθούν.. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς.