Στον ανακριτή αναμένεται να βρεθεί την Δευτέρα η Έλενα Πολυχρονοπούλου, το μοντέλο το οποίο συνελήφθη να έχει στην κατοχή της 7,8 κιλά κοκαΐνης.

Την περασμένη Πέμπτη, το μοντέλο που συμμετείχε στο reality Power of Love, συνελήφθη - μαζί με τον σύντορφό της Δημήτρη Ρεγγινίδη- σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη για διακριμένη διακίνηση ναρκωτικών και συγκεκριμένα 7,827 κιλών κοκαΐνης.

Το μεσημέρι της Πέμπτης οι αστυνομικοί επιχείρησαν, κατόπιν σχετικής εντολής, να ελέγξουν τον Ρεγγινίδη, αλλά όταν τον πλησίασαν και προσπάθησαν να τον ακινητοποιήσουν εκείνος προέβαλλε σθεναρή αντίσταση.

«Στη συμβολή των οδών Αγίου Πολυκάρπου και Εφέσου στη Νέα Σμύρνη Αττικής ακινητοποιήθηκε ο εν λόγω άνδρας. Κατά τη διάρκεια της ακινητοποίησής του αυτός άρχισε να απωθεί τους αστυνομικούς της υπηρεσίας μας με τα χέρια και τα πόδια αντιστεκόμενος σθεναρά. Με τη χρήση της νόμιμης αστυνομικής βίας αυτός ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Σε σχετικές ερωτήσεις που έγιναν μας απάντησε ότι κατέχει εντός της οικίας του ποσότητα κοκαΐνης περίπου 20 γραμμαρίων» ανέφερε η δικογραφία.

Οι αναλυτές της Ασφάλειας εκτιμούν πως είναι δύσκολο κάποιος να παραλάβει σχεδόν 8 κιλά καθαρής κόκας, αν δεν έχει «χοντρές» άκρες με τους βαρόνους και δεν τον εμπιστεύονται για να σπάσει την κοκαίνη και να τη μοιράσει αποκομίζοντας κέρδη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Για το λόγο αυτό, γίνονται φύλλο και φτερό τα τρία κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε η παίκτρια του Power of Love και ο σύντροφός της, προκειμένου να γίνει άρση απορρήτου και να βρεθούν οι άκρες και οι επαφές του ντουέτου που έσπρωχνε τη «λευκή κυρία» στα νότια προάστια και το Κολωνάκι.

Η επόμενη εβδομάδα θα είναι καθοριστική με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις εξελιξεις. Επίσης, οι αστυνομικοί περιμένουν να δουν τι θα υποστηρίξουν οι δύο συλληφθέντες καθώς σε πρώτο χρόνο ο 32χρονος ποδοσφαιριστής που δηλώνει άεργος, θέλησε να τα πάρει όλα πάνω του δηλώνοντας χρήστης που ανέλαβε να μεταφέρει την κοκα για να κλεισει εναν ανοικτό λογαριασμό που είχε με κάποιον στον οποιο χρωστούσε επιχειρώντας με τον τρόπο αυτόν να «καθαρίσει» τη σύντροφό του.

Υπενθυμίζεται πως μια πληροφορία που είχαν από πρόσωπο «το οποίο θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του επικαλούμενος λόγους προσωπικής του ασφάλειας ακόμη και τη ζωή του», αξιοποίησαν οι αστυνομικοί για να περάσουν, τελικά, χειροπέδες στο μοντέλο Έλενα Πολυχρονοπούλου και τον σύντροφό της Δημήτρη Ρεγγινίδη, σύμφωνα με όσα κατέθεσε αστυνομικός ο οποίος συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο αστυνομικός, ο ανώνυμος πληροφοριοδότης είπε στην αστυνομία ότι οι δυο κατηγορούμενοι διακινούν σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης σε νυχτερινά μαγαζιά του κέντρου αλλά και των νοτίων προαστίων της Αθήνας, ενώ έδωσε στην αστυνομία τη διεύθυνση που διαμένει το ζευγάρι.