Η Ευτυχία Φαναριώτη έδωσε μια εφ΄ολης της ύλης συνέντευξη και αποκαλύπτει μεταξύ άλλων ποια είναι η σχέση της με τον Χάρη Ρώμα.

Το χαμόγελο της σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή. Το ταλέντο, η συνέπεια και η ταπεινότητα της, την έχουν βάλει στην πρώτη γραμμή των καλλιτεχνικών δρώμενων. Η Ευτυχία Φαναριώτη μίλησε για τα επαγγελματικά της αλλά και για τον Χάρη Ρώμα.

«Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» σε περιοδεία. Μια παράσταση που σκίζει. Πώς νιώθετε που αποτελείτε μέρος της,

Νιώθω υπέροχα. Περάσαμε πολύ δύσκολα αυτό τον ενάμιση χρόνο και αυτή η παράσταση ήταν μια όαση για εμένα. Τόσο οι πρόβες, όσο και όταν ξεκινήσαμε να παίζουμε Είναι και η αντα­πόκριση του κόσμου μεγάλη και αυτό μας κάνει διπλά χαρούμενους. Τα γέλια και τα χειροκρο­τήματα δεν σταματάνε Κυλάει η παράσταση σαν νερό, παρόλη τη ζέστη και την ταλαιπωρία του καύσωνα, περνάμε φανταστικά. Η διασκευή που έχει κάνει ο Χάρης Ρωμας είναι καταπληκτική, όπως και η σκηνοθεσία του. Μας βοήθησε πάρα πολύ όλους να βγάλουμε όσο καλύτερα γινόταν τους ρόλους με τη διδασκαλία του

-Με τι αίσθηση θα φύγει ο θεατής από την παράσταση;

Θα φύγει ενθουσιασμένος, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, γιατί θα έχει γελάσει πολύ. Είναι σημα­ντικό στις μέρες μας να προ­σφέρει γέλιο, το οποίο βγαίνει, αβίαστα. Η αποδοχή και η αγάπη του κόσμου είναι ανέλπιστα μεγάλη. Η διανομή των ρόλων είναι πολύ προ­σεγμένη. τα μέλη του θιάσου ένας κι ένας. όλοι είναι σπουδαίοι. Όσον αφορά τους τρεις βασικούς ρόλους. τον Κλέαρχο (Ρώμας), τη Μαρίνα (εγώ) και τον κοντό (Γαλίτης). κάνουμε μια εξαι­ρετική τριάδα και είμαι πολύ περήφανη

-Πώς είναι να συνεργάζεστε με τον Χάρη Ρώμα; Τη χημεία που έχετε στη σκηνή, την έχετε και στην προσωπική σας σχέση;

Τον Χάρη τον γνώρισα μέσα από μια κοινή παρέα πριν από αρκετά χρόνια και κάναμε πολλή πα­ρέα. Στο θέατρο συνεργαστήκαμε και παλαιότερα μαζί, με μεγάλη επιτυχία. Τον Χάρη τον αγαπώ πρώτα σαν άνθρωπο και φίλο Είναι υπέροχος και δεν το λέω για να τον κολακεύσω, αλλά γιατί το πιστεύω. Τον θαυμάζω σαν καλλιτέχνη, γιατί τα έχει όλα. Ο Χάρης Ρώμας είναι to θεατρικό μου είδωλο και το ξέρει. Γράφει όλους τους ρόλους για τυς ηθοποιούς με γενναιοδωρία και αγάπη. Γράφει το έργο, σκηνοθετεί, παίζει, γράφει τραγούδια. Όλες του οι σειρές σκίζουν Όσον αφορά τη χημεία στη σκηνή, θεωρώ ότι εί­μαστε το τέλειο ζευγάρι. Ο ένας ακουμπάει πάνω στον άλλον, υπάρχει μεγάλη ασφάλεια. Είναι ο μεγάλος μου αδερφός, ο πατέρας μου, ο μέντορας μου.Μόνο ευγνωμοσύνη νιώθω γι' αυτή τη σχέση και συνεργασία.

-Έχετε κάποια επαγγελματικά σχέδια να μοιραστείτε μαζί μας για την ερχόμενη σεζόν;

Θα συμμετέχω στην ταινία «Bachelor 4» και έχω μεγάλη χαρά, σε παραγωγή του Παντε­λή Καλατζή. Παράλληλα θα συνεχίσουμε τον «Κλέαρχο τη Μαρίνα και τον κοντό» στο «Al­hambra Theater» και με τη Λένα Αλκαίου είχαμε κάνει ένα μουσικό project για τις χαμένες πατρίδες, το οποίο όμως δεν καταφέραμε να γίνει. Ευελπιστούμε ότι φέτος θα το ανεβάσουμε σε έναν θεατρικό χώρο. Ελπίζω αυτός ο χειμώνας να είναι γεμάτος και δημιουργικός.

-Συστηθήκατε τηλεοπτικά στον κόσμο μέσα από το «Καφέ της Χαράς»...

Πολύ καλά τα λες, ήταν η πρώτη μου τηλεο­πτική εμφάνιση. Όταν μου πρότεινε τον ρόλο, εννοείται ότι δέχτηκα με μεγάλη χαρά και τελικά είχε μεγάλη απήχηση. Ευγνώμων που συμμετείχα και στο remake και συγκίνηση που έπαιξα στα τελευταία επεισόδια. Ήθελα πάρα πολύ να είμαι εκεί.

Πηγή: Λοιπον