Συστατικά

1 κιλό κοτόπουλο (ή 4 μεγάλα μπουτάκια)
1/2 φλιτζάνι αλεύρι
1/2 κουτ. του γλυκού αλάτι
1/2 κουτ. του γλυκού σκόνη τσίλι
1/4 κουτ. του γλυκού θυμάρι
1/4 κουτ. του γλυκού πιπέρι
2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
3/4 του φλιτζανιού ξηρό κόκκινο κρασί
1/2 φλιτζάνι ζωμός κοτόπουλου
2 φλιτζάνια κόκκινα σταφύλια
Μαϊντανός για την επικάλυψη

Τρόπος Μαγειρέματος

Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς C.
Σε ένα μπολ, συνδυάζεις το αλεύρι, το αλάτι, τη σκόνη τσίλι, το θυμάρι, το μπαχάρι και το μαύρο πιπέρι.
Περνάς το κάθε κοτόπουλο από το μείγμα στο παραπάνω μπολ.
Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρεις από τις δύο πλευρές το κάθε κοτόπουλο. Ρίχνεις μέσα στο τηγάνι το κρασί και το ζωμό και τα αφήνεις να πάρουν μια βράση.
Έπειτα, μεταφέρεις το τηγάνι με το κοτόπουλο, αφού πρώτα προσθέσεις γύρω γύρω τα κόκκινα σταφύλια και ψήνεις στον προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά.
Συνοδεύεις με λαχανικά ή πατάτες.

Πηγή: tlife.gr