Συστατικά

2 φλιτζάνια νιόκι
2 κουτ. της σούπας βούτυρο, ανάλατο
1-2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
2 κουτ. της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 1/4 φλιτζάνια γάλα
3 φλιτζάνια σπανάκι
1 φλιτζάνι παρμεζάνα, τριμμένη
αλάτι και πιπέρι (για γεύση)

Τρόπος Μαγειρέματος

Αρχικά, μαγειρεύεις τα νιόκι σου, ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας.
Σε μία μικρή κατσαρόλα, λιώνεις αρχικά το βούτυρο. Προσθέτεις το σκόρδο και σοτάρεις για δύο λεπτά.
Προσθέτεις το αλεύρι, ανακατεύεις και βράζεις για 30 δευτερόλεπτα.
Περιχύνεις σταδιακά το γάλα και ανακατεύεις παράλληλα για 5 λεπτά, ώστε να μη δημιουργηθούν σβόλοι.
Καθαρίζεις το σπανάκι και το προσθέτεις στην κρέμα σου για 5 λεπτά.
Αλατοπιπερώνεις, απομακρύνεις από τη φωτιά και ρίχνεις την παρμεζάνα.
Αναμειγνύεις με τα νιόκι και μοιράζεις σε πιάτα.

Πηγή: tlife.gr