Με ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο isntagram θέλησε ο γνωστός ράπερ Light να ¨κλείσει” το στόμα σε όσους -δήθεν- φίλους του Mad Clip που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, τον κατηγόρησαν που ξεκινά και πάλι τα live.

“Δε θέλω να κρίνω κανέναν για τον τρόπο που επιλέγει να πενθήσει και κατά πόσο το πένθος του είναι αληθινό ή για τα μάτια του κόσμου. Βγήκανε κάποιοι και είπανε πως δε θα κάνουν live για 40 μέρες λες και έκαναν όλο το υπόλοιπο καλοκαίρι και τα σταματάνε τώρα ως ένδειξη πένθους.

Ανεβάστε τις συνομιλίες σας από το 2015, κάντε 50 στόρυ και σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες του λες και θα τα διαβάσει, πείτε καμιά ιστορία για το πόσο καλά τον ξέρατε και πόσο καλοί φίλοι ήσασταν να δει ο κόσμος πόσο στεναχωριέστε.

Εγώ επιλέγω να επιστρέψω στη δουλειά, το αν με βοηθάει να μένω στο σπίτι αδρανής ή το αν είναι νωρίς το ξέρω εγώ και κανένας άλλος. Αν θέλεις να τιμήσεις κάποιον καλό είναι να κάνεις αυτό που θα ήθελες να κάνεις και είμαι σίγουρος πως ο μεγαλύτερος workaholic που γνώρισα στη ζωή μου, θα μου έλεγε να δουλέψω πιο πολύ και πιο σκληρά από ποτέ.

Όσοι μας μάθατε από του YouTube και την τηλεόραση, καλά θα κάνετε να κρατάτε το στόμα σας κλειστό γιατί κινδυνεύετε να ακουστείτε όσο ηλίθιοι είστε και στην πραγματικότητα” έγραψε ο Light