Επάνω του πήρε ουσιαστικά όλη την ευθύνη για τα 7,8 κιλά κοκαΐνης, ο Δημήτρης Ρεγγινίδης, σύντροφος του μοντέλου Ελένης Πολυχρονοπούλου, που συνελήφθη επίσης για την υπόθεση.

Μέσω του συνηγόρου του, ο Δ. Ρεγγινίδης υποστηρίζει ότι ο ίδιος χωρίς συνεργό, μετέφερε την ποσότητα των ναρκωτικών, καθώς υποχρεώθηκε. Ισχυρίζεται επίσης, αποσείοντας πλήρως τις ευθύνες από την σύντροφό του και συγκατηγορούμενη, ότι δεν είχε ιδέα, ούτε εμπλοκή για το περιστατικό.

Η δήλωση του συνηγόρου του, Σταύρου Γεωργόπουλου:

«Ο εντολέας μου, στο πλαίσιο της εξαρτήσεώς του από τοξικές ουσίες και του χρέους που είχε απέναντι σε προμηθευτή του, υποχρεώθηκε, ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος, να εμπλακεί μόνο μόνος του, χωρίς κανέναν συνεργό, στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε. Η συγκατηγορούμενή του δεν είχε καμία απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή, αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας το πρόβλημά του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες».

Υπενθυμίζεται, ότι η Έλενα Πολυχρονοπούλου και ο σύντροφός της, Δημήτρης Ρεγγινίδης, πρώην ποδοσφαιριστής, συνελήφθησαν ύστερα από έφοδο της ΕΛ.ΑΣ. σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν τα ναρκωτικά σε βαλίτσα. Κατά πληροφορίες, πρόκειται για κοκαΐνη πολύ καλής ποιότητας, υψηλής καθαρότητας.