Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ποζάρει ημίγυμνη στο Instagram και δείχνει τα οπίσθιά της: «Xωρίς φίλτρα και καλυμμένα σημεία. Είναι τελείως αληθινά!»

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει αποφασίσει το τελευταίο διάστημα να γίνει λίγο περισσότερο αποκαλυπτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και χαρίζει σέξι ενσταντανέ στους εκατομμύρια θαυμαστές της.

Πιο συγκεκριμένα, η διάσημη pop star, μετά τις τόπλες φωτογραφίες, δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία είναι γυρισμένη πλάτη και δείχνει τα οπίσθιά της, αναφέροντας ότι είναι αληθινά, ενώ αργότερα ανήρτησε και ένα βίντεο στην ίδια πόζα.

Μάλιστα διευκρίνισε πως η δεύτερη δημοσίευση έγινε για να πείσει τους 33,9 εκατομμύρια ακόλουθούς της πως ήταν η ίδια στην πρώτη φωτογραφία, επειδή είχε λάβει χιλιάδες σχόλια αμφισβήτησης.

«Ορίστε και το βίντεο για να δείτε ότι είναι πραγματικά τα δικά μου οπίσθια, χωρίς φίλτρα και καλυμμένα σημεία. Είναι τελείως αληθινά! Τραβάω τα βίντεό μου με selfie stick και θα συνεχίσω πάντα να το κάνω. Παραμένει όρθιο, δεν αντιμιλάει και είναι εξαιρετικά αξιόπιστο».

Οι νέες αυτές δημοσιεύσεις της Μπρίτνεϊ Σπίαρς έρχονται μόλις λίγες ημέρες μετά την αίτηση που κατέθεσε ο πατέρας της για να βάλει τέλος στην κηδεμονία της μετά από 13 χρόνια. Μια κίνηση την οποία η ομάδα της τραγουδίστριας χαρακτήρισε «τεράστια νομική νίκη».