Στο πλατό του MEGA Καλημέρα βρέθηκε ο Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό. Ο γνωστός δημοσιογράφος, το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί με πολλές καινοτομίες στο χώρο της τηλεόρασης, μίλησε τόσο για τα προσωπικά του, όσο και για τα επαγγελματικά του.

«Περνάω από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου. Είμαι πάρα πολύ καλά στα προσωπικά μου. Μετά από πολλά χρόνια βρήκα τη γυναίκα που περνάω τέλεια και είμαι ερωτευμένος, περνάω πολύ καλά. Είναι εκπαιδευτικός. Έχω βρει το συμβατό άνθρωπό μου. Ήθελα να το ζήσω αυτό. Ήθελα να βρω μια γυναίκα να αισθανθώ σιγουριά. Δεν πρέπει ο άνθρωπος να εγκαταλείπει το να ψάχνει την αγάπη», είπε αρχικά ο Σταμάτης Μαλέλης.

Ο Σταμάτης Μαλέλης συνέχισε: «Είμαστε καιρό μαζί σε μια σχέση που δεν ξέρω που θα οδηγήσει. Θα σκεφτόμουν και να ξαναπαντρευτώ. Νομίζω ότι τώρα είμαι πολύ πιο ισορροπημένος. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο φάρμακο από την αγάπη. Είναι πολύ συγκροτημένη προσωπικότητα, βγάζει μόνο αγάπη, και νιώθω ότι είναι κινητήριος δύναμη για εμένα. Νιώθω ότι έχω ένα σύντροφο, είναι η σύντροφός μου».

Μιλώντας για τα επαγγελματικά του, ο Σταμάτης Μαλέλης είπε: «Στο MEGA έχουμε ξεκινήσει εξαιρετικά. Η πρωινή ζώνη μας πετάει, και έρχεται και συνέχεια. Νομίζω ότι ο πιο σκληρός ανταγωνισμός είναι της ιδιωτικής τηλεόρασης. Έξι κανάλια που θέλουν να πάρουν πρωτιές. Είναι καλό αυτό. Πιστεύω ότι το MEGA θα είναι νικητής. Δυνατούς στην πρωινή ζώνη θεωρώ την Ελεονώρα. Θεωρώ ότι είναι πολύ δυνατή. Περιμένουμε με αγωνία και την άφιξη της Ελένης Μενεγάκη. Πιστεύω ότι και αυτή θα είναι μια σημαντική πρεμιέρα. Είναι δύσκολη η χρονιά φέτος».

«Θεωρώ ότι η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένα πολύ καλό δίδυμο. Νομίζω ότι ήταν καλή κίνηση το ότι είναι ξανά μαζί τηλεοπτικά. Η Κατερίνα Καινούργιου θα είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος, σημαντικός. Θα είναι μάχη μέρα με τη μέρα φέτος», πρόσθεσε ο Σταμάτης Μαλέλης.

«Υπερεκτιμημένοι στην τηλεόραση υπάρχουν πολλοί αλλά δε θέλω πια να λέω αρνητικά. Στη δουλειά μου είμαι σκληρός γιατί θέλω να πηγαίνουμε καλά. Και στην ενημέρωση και στην ψυχαγωγία υπάρχουν πρόσωπα που δεν κάνουν. Έχουμε κάνει πολλά λάθη, και εγώ. Υπάρχουν και πολλοί αχάριστοι στην τηλεόραση. Έχω “φτιάξει” ανθρώπους που δεν το άξιζαν. Έχω βάλει ανθρώπους στη δουλειά, οι οποίοι μετά μου έκαναν κακή κριτική. Βεβαίως και έχω κάνει λάθη στην πορεία μου και το αναγνωρίζω. Έχουν υπάρξει και ταλέντα που δεν τα αναγνώρισα από την αρχή», σημείωσε ο Σταμάτης Μαλέλης σχετικά με αυτούς που θεωρεί υπερεκτιμημένους στο χώρο της τηλεόρασης.