Συστατικά

2 φλιτζάνια πράσινα λαχανικά
1/4 του φλιτζανιού καστανή ζάχαρη
2 κουτ. του γλυκού χυμός λεμονιού
1 φλιτζάνι dressing για σαλάτα
1 κουτ. της σούπας ξύδι
2 φλιτζάνι σέλερι, κομμένα σε ροδέλες
1/2 φλιτζάνι πράσινη πιπεριά, κομμένη σε ροδέλες
1 κρεμμύδι, λιωμένο
1 φλιτζάνι κάσιους
3 κομμάτια στήθος κοτόπουλου, καλά καθαρισμένα

Τρόπος Μαγειρέματος

Αρχικά, πλένεις καλά τα λαχανικά σου και τα κόβεις σε μικρές μερίδες.
Σε ένα μπολ, αναμειγνύεις την καστανή ζάχαρη, το χυμό λεμονιού, το ξύδι και το dressing. Ενώνεις τα υλικά σου και φτιάχνεις το τελικό dressing.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, θωρακίζεις το καθαρισμένο στήθος κοτόπουλου, ψήνοντας το 10 λεπτά από κάθε πλευρά.
Δύο λεπτά πριν το τέλος, προσθέτεις τις πιπεριές, το σέλερι και το κρεμμύδι.
Σε ένα μπολ, τοποθετείς τα πράσινα λαχανικά στη βάση. Μετά, το κοτόπουλο, τις πιπεριές, το σέλερι και το dressing. Ρίχνεις τα κάσιους και ανακατεύεις πολύ καλά.

Πηγή: tlife.gr