O Αμερικανός ράπερ Sean «Diddy» Combs, γνωστός για την αγάπη του για τη μόδα, εθεάθη πρόσφατα στην επίδειξή μόδας του οίκου Dolce & Gabbana στη Βενετία.

Ο ράπερ είδε επίσης τις 14χρονες δίδυμες κόρες του να βαδίζουν για πρώτη φορά σε πασαρέλα.

Οι κόρες του Diddy, D’Lila και Jessie έκαναν το ντεμπούτο τους στην επίδειξη μόδας για να τιμήσουν τη μητέρα τους, Κιμ Πόρτερ, η οποία ήταν μοντέλο και πέθανε από πνευμονία το 2018. Οι έφηβες ήταν εντυπωσιακές, καθώς έφταναν στην επίδειξη με γόνδολα.

Η D’Lila φορούσε ένα φόρεμα σε χρώματα ανοιχτό μπλε και λευκό με μπλε λουλούδια. Η Jessie φορούσε ένα παρόμοιο φόρεμα σε μαύρο χρώμα με ροζ πινελιές.

Η ετεροθαλής αδερφή των εφήβων Chance Combs τις συνόδευε με ένα αστραφτερό μαύρο φόρεμα που έδενε στη μέση με μια κόκκινη κορδέλα.

«Είναι κυριολεκτικά ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένες που συμμετείχαμε στην επίδειξη μόδας @dolcegabbana. Σας ευχαριστούμε πολύ που μας καλέσατε να συμμετάσχουμε στην επίδειξη στη Βενετία της Ιταλίας. Και θέλουμε να πούμε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στον πατέρα και την ομάδα μας που μας βοήθησαν να περάσουμε αυτό το εκπληκτικό σόου» έγραψαν τα δύο κορίτσια στον λογαριασμό τους στο Instagram.