Στην κάμερα του MEGA Καλημέρα μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Ο δημοσιογράφος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τοποθετήθηκε με λόγο αιχμηρό για την ανάρτηση που έκανε πριν λίγες ημέρες η Τζούλια Νόβα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φορώντας ένα μπλουζάκι με σφυροδρέπανο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος τόνισε πως «τα σχόλια στο Instagram της Τζούλιας Νόβα τα θεωρώ απαράδεκτα. Δε θεωρώ ότι μία γυναίκα επειδή είναι όμορφη, μπορεί κάποιος να της απαγορεύσει να μιλάει. Κανείς δεν την κατηγορεί που έβαλε ένα μπλουζάκι για τη Σοβιετική Ένωση. Και εγώ το είχα βάλει, όταν είχε πέσει το τείχος, στα 25 μου. Το να καθυβρίζεις κάποιον επειδή είναι όμορφος, είναι παντελώς λάθος, το κατακρίνω, το αποδοκιμάζω και είμαι απέναντι σε αυτό».

«Απέναντι με βρίσκει και αυτό που έγραψε η κυρία Νόβα που δικαιολόγησε ένα δικτατορικό, αιμοσταγές καθεστώς όπως αυτό της πρώην Σοβιετικής Ένωσης» πρόσθεσε ο βουλευτής της ΝΔ στην πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο MEGA. «Αν δεν κάνω λάθος η Τζούλια Νόβα κατάγεται από την Ουκρανία. Και έγραψε ότι κανείς δεν πεινούσε στην Ουκρανία. Όλοι οι ιστορικοί συμφωνούν ότι το 1932-33, επί Σοβιετικής Ένωσης, στην Ουκρανία είχαν από 3,5 μέχρι 11 εκατομμύρια νεκρούς από την πείνα».

«Η Τζούλια Νόβα έχει κάθε δικαίωμα να μιλάει, αλλά πρέπει να διαβάσει ιστορία. Αυτό που είπε είναι απολύτως ανιστόρητο».