Στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στα σχόλια του κόσμου για τις Άγριες Μέλισσες και το ρόλο του Κυπραίου, ενώ τόνισε πως είναι άδικο να σταματήσουν να προβάλλονται οι σειρές που συμμετείχαν άνθρωποι που τώρα είναι στη φυλακή.

«Για την παράσταση “Προμηθέας Δεσμώτης” χρειάζεται μια σωματικότητα, μια προετοιμασία και πάρα πολύ συγκέντρωση. Δεν με αγχώνει η Επίδαυρος, είναι ένα μέρος που θέλω να επιστρέφω συνέχεια. Εισέπραξα από το κοινό ότι υπήρχε μεγάλη λαχτάρα να βγει έξω και να παρακολουθήσει ωραία θεάματα», είπε αρχικά ο Γιάννης Στάνκογλου.

Ο Γιάννης Στάνκογλου συνέχισε: «Είναι άδικο να σταματήσουν να προβάλλονται οι σειρές που συμμετείχαν άνθρωποι που τώρα είναι στη φυλακή. Πολύς κόσμος μου μιλάει ακόμα σχετικά με τον Θωμά Κυπραίο και σε σχέση με τις Άγριες Μέλισσες και γιατί έφυγα. Αυτός ο κακός άνθρωπος αγαπήθηκε και αυτό είναι επιτυχία».

«Θα κάνω μια σειρά που θα περνάει κοινωνικά μηνύματα και θα το κάνω με μεγάλη χαρά. Έχω γίνει χρονών, δεν νιώθω ζεν πρεμιέ, νιώθω ότι μεγαλώνω και μου αρέσει. Το χειμώνα θα σκηνοθετήσω για πρώτη φορά στο θέατρο», πρόσθεσε επίσης ο Γιάννης Στάνκογλου.