Το θεατράκι των Ιτεών αποδείχθηκε τελικά μικρό για να χωρέσει την δημιουργικότητα, την ευρηματικότητα και τη φαντασία της θεατρικής ομάδας Λεύκας «Ήθος Ποιεί», η οποία το βράδυ της Τετάρτης χθες παρουσίασε στο πλαίσιο των παραστάσεων του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, που τελεί υπό την Αιγίδα του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας, την θεατρική παράσταση των Αλέκου Σακελλάριου – Χρήστου Γιαννακόπουλου. « Η Ρένα ξώκειλε».

Το κοινό κατέκλυσε το ζεστό χώρο του θεάτρου, απολαμβάνοντας μία παράσταση η οποία στην κινηματογραφική της μεταφορά έχει γίνει γνωστή με τον τίλο « Τα κίτρινα Γάντια».

Την παράσταση παρακολούθησε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Μελάς και η αντιδήμαρχος Μεσσάτιδας, Παραλίας και Βραχνείκων Αναστασία Τογιοπούλου.

Η παράσταση ανέβηκε με τη σκηνοθετική καθοδήγηση του  Θεόδωρου Κανδηλιώτη

Συμμετείχαν οι ηθοποιοί  Αλεξάνδρα Χρήστου, Βίκυ Σταυροπούλου, Φωτεινή Τσαμπά, Δημήτρης Μπάντιος, Χρήστος Γιαχαλής, Χρήστος Σαλαμούρας, Αιμιλία Φερεντίνου, Κωνσταντίνα Καντζιμπατζάκη, Κώστας Γιαννακόπουλος, Νίκος Γασπαρινάτος

Ήχος- φως: Γιάννης Γκοτσόπουλος