Την πρόθεση της δημοτικής αρχής για τη βελτίωση των (τένις, κλπ) και την προσπάθεια να δημιουργήσει νέα γήπεδα ώστε ακόμα περισσότεροι δημότες να έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με το άθλημα, εξέφρασε ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης του 1ου εσωτερικού τουρνουά ανδρών τέννις (ladder) που πραγματοποιήθηκε στα γήπεδα της Άκολης το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, από το τμήμα αντισφαίρισης του αθλητικού σωματείου “Λύκοι Αιγιαλείας”.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην ιδέα της δημιουργίας γηπέδων τέννις στην Άκολη, που συνέλαβε τη δεκαετία του 2000 ως δήμαρχος Συμπολιτείας αλλά και ως ερασιτέχνης αθλητής τέννις, μια κίνηση που δικαιώθηκε με το πέρασμα του χρόνου. “Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να βλέπεις το αποτέλεσμα ενός σχεδιασμού που τότε φάνταζε δύσκολος, ίσως και ...περιττός. Σίγουρα υπάρχουν πολύ πιο μεγάλα και σοβαρά έργα για τους δημότες αλλά και αυτό το έργο έχει τον σημαντικό του συμβολισμό, μιας και καθημερινά δεκάδες άτομα κάθε ηλικίας έρχονται και ασχολούνται με το αγαπημένο τους άθλημα. Το πάθος ξεπερνά λοιπόν όλα τα εμπόδια” δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος, ο οποίος προανήγγειλε και την υλοποίηση έργου συντήρησης και βελτίωσης των γηπέδων που λειτουργούν επί σειρά ετών. “Πάνω από όλα υπάρχει πνοή σε αυτό το χώρο, γιατί καθημερινά βρίσκονται εδώ προπονητές, αθλητές μεμονωμένοι και συλλόγων, γενικά ανθρώπινο δυναμικό. Ο αθλητικός ανταγωνισμός, που εγώ τον λέω συναγωνισμό, είναι σίγουρα κάτι ωφέλιμο για όλους” συμπλήρωσε ο κ. Καλογερόπουλος.

Μετά τον τελικό αγώνα του τουρνουά, που διήρκησε αρκετές εβδομάδες, ακολούθησαν οι βραβεύσεις σε απόλυτα ευχάριστο κλίμα. Σημειώνεται πως πρόεδρος του συλλόγου “Λύκοι Αιγιαλείας” είναι ο κ. Παναγιώτης Λιάμης, αντιπρόεδρος ο κ. Βασίλης Παπαϊωάννου και υπεύθυνος του τμήματος τέννις ο κ. Απόστολος Σκαρτσίλας.

υπεύθυνος υπεύθυνος του τμήματος τένις ο κ. Απόστολος Σκαρτσίλας.