Η σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ, Κορίνα, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του άνδρα της, σχεδόν οκτώ χρόνια μετά το ατύχημα που είχε ο θρύλος της Formula 1 κάνοντας σκι.

Ο Σουμάχερ υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ έκανε σκι στη Μεριμπέλ της Γαλλίας τον Δεκέμβριο του 2013, που τον ανάγκασαν να τεθεί σε τεχνητό κώμα επί έξι μήνες, έως τον Ιούνιο του 2014. Από τότε, ο Σουμάχερ έχει μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και πλέον βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας στο σπίτι του.

Τώρα, η σύζυγος του θρύλου της Formula 1 αποκάλυψε στο ντοκιμαντέρ του Netflix «Schumacher», που θα αρχίσει να προβάλλεται στις 15 Σεπτεμβρίου, ότι της λείπει ο άνδρας της σε καθημερινή βάση καθώς έχει γίνει διαφορετικός από τότε που συνέβη το ατύχημα.

«Ποτέ μου δεν κατηγόρησα τον Θεό για ό,τι συνέβη. Ήταν απλώς κακιά στιγμή, κακή τύχη, κάτι που θα μπορούσε να συμβεί στον καθέναν. Φυσικά μου λείπει, κάθε μέρα. Αλλά δεν λείπει μόνο σε μένα. Λείπει στα παιδιά, στην οικογένειά του, στον πατέρα του, σε όλους γύρω του. Σε όλους λείπει ο Μίκαελ. Αλλά ο Μίκαελ είναι ακόμη εδώ. Είναι διαφορετικός, αλλά είναι εδώ. Είναι δυνατός. Είμαστε όλοι μαζί, ζούμε μαζί στο σπίτι μας. Ακολουθεί ειδική θεραπεία και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βελτιώσουμε την κατάστασή του, να τον κάνουμε να νιώσει άνετα και να αισθανθεί τον δεσμό της οικογένειάς μας. Κάνουμε ό,τι μπορούμε, όλοι μας. Προσπαθούμε ως οικογένεια να συνεχίσουμε τη ζωή μας, όπως θα ήθελε κι ο Μίκαελ από μας. Η ζωή συνεχίζεται. Ο Μίκαελ ήταν αυτός που πάντα μας προστάτευε, τώρα εμείς τον προστατεύουμε», ανέφερε η Κορίνα Σουμάχερ.