Θρήνος στο Αίγιο και στην Αιγιάλεια για τον θάνατο του προέδρου της εθελοντικής ομάδας δασοπροστασίας "Αχαιός" της Αιγιάλειας, Παναγιώτη Λάζαρη.

Ο 48χρονος εθελοντής έφυγε από τη ζωή από κορωνοϊό ύστερα από μάχη ολίγων ημερών που έδωσε με τον ιό, χωρίς να καταφέρει να τον νικήσει. Αφήνει πίσω του δύο παιδιά, τον Χρήστο και την Κατερίνα. 

Ο άτυχος άνδρας για εννέα ημέρες δεν είχε συμπτώματα και παρέμενε στο σπίτι. Μετά την 9η μέρα όμως, πήγε στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” με χαμηλό οξυγόνο. Νοσηλεύτηκε αλλά δυστυχώς η κατάσταση του δεν μπόρεσε να βελτιωθεί.

Η ανακοίνωση της Εθελοντικής Ομάδας αναφέρει: «Μαύρη ημέρα σήμερα για την οικογένειά του ΑΧΑΙΟΥ. Σήμερα έφυγε για το αιώνιο ταξίδι ο Πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Λάζαρης. Η καρδιά και η ψυχή της ομάδας, θα μας προσέχει από εκεί ψηλά , παρέα με τον Πατέρα της ομάδας Αντώνη. Φίλε Πάνο θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας. Μαρία, Χρηστάρα, Κατερινάκι μας τα μέλη της ομάδας θα είναι πάντα δίπλα στην οικογένεια σας , καλό κουράγιο και δύναμη».