Συστατικά

1 1/2 κιλό σταφύλια, πράσινα
220 γρ. γιαούρτι, με λίγα λιπαρά
220 γρ. τυρί κρέμα, με λίγα λιπαρά
1/4 του φλιτζανιού κρυσταλλική ζάχαρη
1 κουτ. του γλυκού βανίλια
1/4 του φλιτζανιού καστανή ζάχαρη
1/4 του φλιτζανιού ψιλοκομμένα καρύδια

Τρόπος Μαγειρέματος

Σε ένα μεγάλο μπολ, αναμειγνύεις αρχικά τη ζάχαρη, το γιαούρτι, το τυρί κρέμα και τη βανίλια. Ομογενοποιείς.
Καθαρίζεις καλά τα σταφύλια σου και τα προσθέτεις στο μείγμα σου.
Μοιράζεις το γλυκό σε 12 μικρά μπολάκια, προσθέσεις από πάνω λίγα τριμμένα καρυδάκια και μεταφέρεις στο ψυγείο για 30 λεπτά.

Πηγή: tlife.gr