Το τελευταίο «αντίο» στον Mad Clip είπαν συγγενείς, φίλοι, θαυμαστές και συνεργάτες στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Εκεί συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου από νωρίς για να αποχαιρετήσει τον τράπερ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 34 ετών.

Τραγικές φιγούρες ήταν οι γονείς του Mad Clip, αλλά και η πρώην σύντροφός του που δε μπορούν να πιστέψουν τον χαμό του.

Στην κηδεία ωστόσο συνέβησαν και ορισμένα ευτράπελα. Πιο συγκεκριμένα κάποιοι δεν σταμάτησαν να ασχολούνται με τα κινητά τους τηλέφωνα ενώ άλλοι πάτησαν πάνω σε άλλους τάφους για να εξασφαλίσουν μια θέση μπροστά στο τάφο που θα τοποθετούνταν το φέρετρο του Mad Clip.

Την συγκεκριμένη καταγγελία έκανε μέσω instastories ο γνωστός youtuber, Αλέξανδρος Κοψιάλης.

«Αντίκρισα τραγελαφικά σκηνικά στη νεκρώσιμη ακολουθία. Λίγο σεβασμό σε αυτή τη ΜΑΝΑ, σε αυτόν τον ΠΑΤΕΡΑ αλλά και στους πραγματικά κοντινούς του ανθρώπους που πήγαν να τον αποχαιρετήσουν. Κινητό στην εκκλησία μέσα, ΜΕΣΑ; Κινητό και όσο ακολουθούσαν το φέρετρο. Για να μη μιλήσω και για το πόσοι τάφοι ποδοπατήθηκαν καθώς σκαρφάλωναν δίχως έλεος. Σεβασμός και στους ενταφιασμένους. Σε κηδεία πήγατε γ@μω το φελέκι μου, όχι σε event» έγραψε χαρακτηριστικά ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.